Moto vodič

Nudim vam uslugu vodiča i organizatora putovanja na vašim moto putovanjima za područje Jugoistočne Europe i Bliskog Istoka. Veliki broj kontakata na tom području i prijeđenih kilometara, uz izvrsno poznavanje terena, cesta i običaja jamči vam nezaboravno i sigurno putovanje jednim od najuzbudljivih područja na svijetu.


Moto ture

Za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije nudim vam i nekoliko pripremljenih moto tura koje su detaljno organizirane .Iako oduzima veliki dio vremana provedenog na putu, vaš odmor neće biti samo vožnja motora. Nudim vam jedinstvenu avanturu koju ćete pamtiti cijeli život.


Overland avanture

Za istinske avanturiste u ponudi imam avanture posebno opremljenim Nissan Patrolom Y61 s kojim vas mogu odvestu u bilo koji kutak svijeta. Na vama je samo da odaberete destinaciju i pripremite se za avanturu života dok vam ja organiziram rutu, papire, vize, carnete i sve ostalo što je potrebno da putovanje prođe glatko.


Ostala putovanja

Ukoliko želite putovati udobno a vaše putovanje ne uključuje zahtjevan teren za putovanje možete odabrati kombi VW MultiVan Highline 2.5 TDI, 180 KS sa off-road podvozjem.